Welkom!

Ik ben Ruben Coutteau, Kinesitherapeut – Osteopaat D.O. 

Een twintigtal jaar geleden, ruilde ik het zeetje in om samen met mijn vrouw Barbara, naar Laarne komen wonen. Ondertussen werd opvolging verzekerd dankzij onze 3 dochters Griet, Fien en Leontien.
Mijn interesse voor kinesitherapie ontstond reeds als zes-jarige knaap toen ik de kinesist bij mijn vader aan het werk zag. Fascinerend vond ik het, hoe die man de spieren door zijn vingers kon laten glijden. Dat wou ik ook kunnen!
Na het behalen van mijn diploma als kinesitherapeut, ging mijn interesse vooral naar knie- en schouderrevalidatie waarvoor bijkomende opleidingen in Parijs en Lyon. Intussen 12 jaar geleden hebben we onze privé-praktijk aan de woning te Laarne laten aanbouwen waar ik tevens als osteopaat werk. Inmiddels groeide de praktijk en werken we reeds met een team van 3 kinesisten. Recent hebben we onze kennis en interesse uitgebreid naar het begeleiden van ruiters als ruitervitaalcoach.

Z

De fascinatie voor het beroep en de passie voor sport combineren in een wetenschap dat de gezondheid verbetert door te bewegen, vormt in de praktijk het ultieme uitgangspunt. Dagelijks staat onze holistische visie centraal, samen met de persoonlijke aanpak van de patiënt tijdens onze 1 op 1 sessies.
We verwelkomen je graag binnenkort!

Ons Team:

Aurélie Ongena

Hallo, ik ben Aurélie. In 2020 studeerde ik af in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Naast algemene kinesitherapie en sportkinesitherapie, kan je bij mij ook terecht voor dry needling en manuele lymfedrainage.

 

In de praktijk wissel ik een hands-on behandeling graag af met oefentherapie. Goede communicatie en een persoonlijke aanpak vind ik hierbij van groot belang.
Vol enthousiasme sta ik klaar om jullie vooruit te helpen.

Jeff Hauspy

Door mijn liefde voor sport, de medische wereld en het sociaal contact met de patiënten koos ik ervoor Kinesist te worden. Elke behandeling gebeurt met evenveel enthousiasme en de nodige tijd. 

Een actieve aanpak van zowel kinesitherapeut als patiënt staat bij mij centraal.

 

Onze Partners:

Contacteer ons 

Telefoon

09/369.51.90

0475/52.44.71

Openingsuren

Ma – Vrij: 8.30U – 22U

Adres

Bochtenstraat 42, 9270 Laarne