Welkom!

Ik ben Ruben Coutteau, Kinesitherapeut – Osteopaat D.O. 

Een twintigtal jaar geleden, ruilde ik het zeetje in om samen met mijn vrouw Barbara, naar Laarne komen wonen. Ondertussen werd opvolging verzekerd dankzij onze 3 dochters Griet, Fien en Leontien.
Mijn interesse voor kinesitherapie ontstond reeds als zes-jarige knaap toen ik de kinesist bij mijn vader aan het werk zag. Fascinerend vond ik het, hoe die man de spieren door zijn vingers kon laten glijden. Dat wou ik ook kunnen!
Na het behalen van mijn diploma als kinesitherapeut, ging mijn interesse vooral naar knie- en schouderrevalidatie waarvoor bijkomende opleidingen in Parijs en Lyon. Intussen 12 jaar geleden hebben we onze privé-praktijk aan de woning te Laarne laten aanbouwen waar ik tevens als osteopaat werk. Inmiddels groeide de praktijk en werken we reeds met een team van 3 kinesisten. Recent hebben we onze kennis en interesse uitgebreid naar het begeleiden van ruiters als ruitervitaalcoach.

Ik heb nu zelf projectmatig een samenwerking opgestart met een dierenarts/ chiropractor om paard en ruiter simultaan te behandelen.

Z

De fascinatie voor het beroep en de passie voor sport combineren in een wetenschap dat de gezondheid verbetert door te bewegen, vormt in de praktijk het ultieme uitgangspunt. Dagelijks staat onze holistische visie centraal, samen met de persoonlijke aanpak van de patiënt tijdens onze 1 op 1 sessies.
We verwelkomen je graag binnenkort!

Ons Team:

Myra Arnout

Al op mijn 14e wist ik dat ik kinesitherapeut wou worden. Deze interesse is initieel ontstaan uit mijn liefde voor beweging en gezondheid en wordt nu verder onderhouden door mijn passie voor het helpen van mensen.

Als therapeut streef ik ernaar om up to date te blijven en mijn therapieën te baseren op evidence based medicine, blijven bijleren is voor mij een must. Momenteel volg ik dan ook een parttime opleiding osteopathie. Door osteopathie bij te leren, wens ik me meer te verdiepen in manuele therapieën, maar dit slechts als aanvulling op de actieve therapie. Mijn motto blijft “een dag niet gezweet, is een dag niet geleefd”. 

Falko Geenens

Hallo Falko hier, sinds kort ben ik de nieuwe aanvulling aan de praktijk. Als personal trainer ga ik jou helpen om al jouw doelen te bereiken. Ik rondde mijn opleiding als “Master of Science in de bewegings- en sportwetenschappen – fysieke activiteit, fitheid en gezondheid” net af en daarna richtte ik met trots FAL training op. FAL staat voor Fitness, Activity & Lifestyle. Deze drie pijlers vormen dan ook de basis in mijn onderneming. Verder ben ik ook enorm gebeten door voetbal. Zelf speel ik de sport al sinds mijn 8 jaar. Dit jaar startte ik mijn 9de seizoen bij SC Eendracht Aalst. Zoals je ziet, staat sport centraal in mijn leven. Ik ben enorm gemotiveerd om jou te leren kennen en samen aan jouw sportieve dromen te werken.

Jeff Hauspy

Door mijn liefde voor sport, de medische wereld en het sociaal contact met de patiënten koos ik ervoor Kinesist te worden. Elke behandeling gebeurt met evenveel enthousiasme en de nodige tijd. 

Een actieve aanpak van zowel kinesitherapeut als patiënt staat bij mij centraal.

 

Onze Partners:

Contacteer ons 

Telefoon

09/369.51.90

0475/52.44.71

Openingsuren

Ma – Vrij: 8.30U – 22U

Adres

Bochtenstraat 42, 9270 Laarne