Home   |  Wie ben ik   |  Specialisaties   |  Contact   |  Links

Aloë Vera

Geen natuurlijk extract is zo populair.
Aloë vera. De wonderplant…

De plant Aloë Barbadensis Miller (kortweg aloë vera) is één van de oudste en meest bekende heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen.
Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische, Indische en Chinese volkeren. Historici rapporteren dat Alexander de Grote werd overgehaald het eiland Socrota aan te vallen om zo aan grote hoeveelheden aloë vera te komen voor de verzorging van zijn gewonde soldaten.
Aloë vera werd “De plant van de onsterfelijkheid” genoemd.

Ook Columbus nam het mee op zijn overzeese reizen voor zijn zeelieden ter voorkoming en behandeling van alledaagse ongemakken.

Actieve bestanddelen
Hoewel er meer dan 300 soorten aloë bestaan, is aloë vera de meest krachtige in haar soort. De gel uit de bladeren van aloë vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling ondersteunen, de natuurlijke weerstand versterken, de immuniteit verbeteren en een extra energiek gevoel bezorgen.

In 1968 slaagde men er in Amerika in om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren door toevoeging van natuurlijke antioxidanten in de vorm van vitamine C en E.
Hierdoor is de gestabiliseerde aloë vera gel vijf jaar houdbaar en behoudt deze zijn krachtige werking. Dit unieke stabilisatieproces is gepatenteerd door Forever.

Alle dranken van Forever hebben als basis pure gestabiliseerde Aloë Vera Gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties verkrijgbaar. Aloe Vera Gel is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement dat voor 96% uit gestabiliseerde Aloe Vera Gel bestaat. Aloë vera is een buitengewoon goede leverancier van vele essentiële voedingsstoffen, mineralen, aminozuren, vitaminen en enzymen die de spijsvertering ten goede komen, en daarmee de weerstand versterken.

Gebruiksaanwijzing
Drink tweemaal daags 30 tot 60 ml (gemiddeld 45 ml) Aloe Vera Gel. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Aloe Vera Gel tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Aloe Vera Gel niet met warme dranken.

Advies
Bewaar Aloe Vera Gel na opening afgesloten in de koelkast. De krachtige bestanddelen gaan daarmee niet verloren. Na opening is de Gel 4 tot 5 weken houdbaar. Goed schudden voor gebruik. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

In de Aloe Berry Nectar zitten alle vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen die ook voorkomen in Aloe Vera Gel. Daarnaast bevat Aloe Berry Nectar vers sap van zorgvuldig geselecteerde veenbessen en appels. Geniet van de voordelen van aloë vera en het vruchtensap in de Aloe Berry Nectar.

Gebruiksaanwijzing
Drink tweemaal daags 30 tot 60 ml (gemiddeld 45 ml) Aloe Berry nectar. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Aloe Berry Nectar tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Aloe Berry Nectar niet met warme dranken.

Advies
Bewaar Aloe Berry Nectar na opening afgesloten in de koelkast. De krachtige bestanddelen gaan daarmee niet verloren. Na opening is de Gel 4 tot 5 weken houdbaar. Goed schudden voor gebruik. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden.

Ingrediënten
Gestabiliseerde aloë vera gel, fructose, natuurlijk cranberry concentraat, natuurlijk appel concentraat, sorbitol (stabilisator), ascorbinezuur (antioxidant), citroenzuur (zuurteregelaar), natrium benzoaat (conserveringsmiddel), xanthaangom (verdikkingsmiddel), tocoferol (antioxidant).

Forever Aloe Bits n’ Peaches bevat naast de gestabiliseerde aloë vera gel perzikaroma en perzikconcentraat. De ‘Bits’ zijn stukjes vezelrijke aloë pulp die gedrenkt zijn in perzikconcentraat. Door de aangename perziksmaak is de drank uitermate geschikt voor kinderen.

Gebruiksaanwijzing
Drink tweemaal daags 30 tot 60 ml (gemiddeld 45 ml) Bits n’ Peaches. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Aloe Bits n’ Peaches tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Aloe Bits n’ Peaches niet met warme dranken.

Advies
Bewaar Aloe Bits n’ Peaches na opening afgesloten in de koelkast. De krachtige bestanddelen gaan daarmee niet verloren. Na opening is de Gel 4 tot 5 weken houdbaar. Goed schudden voor gebruik. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden.

Ingrediënten
Gestabiliseerde aloë vera gel (met stukjes aloë pulp), fructose, natuurlijke perzikaroma, citroenzuur (zuurteregelaar), natuurlijk perzik concentraat, natriumbenzoaat (conserveringsmiddel), ascorbinezuur (antioxidant), tocoferol (antioxidant).

Forever Freedom bevat naast gestabiliseerde aloë vera Gel, vitamine C, glucosamine, chondroïtine en MSM (methylsulfonylmethaan). MSM is een natuurlijke organische vorm van zwavel dat van nature in verse rauwe groenten en fruit zit voor het ondersteunen en behouden van kraakbeen en soepele gewrichten. Forever Freedom is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement en is ook geschikt als verfrissende drank.

Gebruiksaanwijzing
Drink tweemaal daags 30 tot 60 ml (gemiddeld 45 ml) Forever Freedom. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Forever Freedom tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Forever Freedom niet met warme dranken.

Advies
Bewaar Forever Freedom na opening afgesloten in de koelkast. De krachtige bestanddelen gaan daarmee niet verloren. Na opening is de Gel 4 tot 5 weken houdbaar. Goed schudden voor gebruik. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden.

Ingrediënten
Gestabiliseerde aloë vera gel, sorbitol (stabilisator), natuurlijke sinaasappel concentraat, fructose, glucosamine sulfaat, chondroïtine sulfaat, natuurlijk sinaasappel aroma, methyl sulfonyl methaan, ascorbinezuur (antioxidant), citroenzuur (zuurteregelaar), natrium benzoaat (conserveringsmiddel), tocoferol (antioxidant).

Ruben Coutteau © 2013 • Privacy Policy
Ontwikkeld door Webpunt.be